Ett litet byggföretag med stor bredd och erfarenhet

roland & mats 002

Vi, Roland Kvickström och Mats Engström, startade företaget 2001. Då hade vi hunnit vara arbetskamrater på ett annat byggföretag i 22 år – vi har i själva verket varit byggnadsarbetare hela våra yrkesliv. Med den bakgrunden vet vi också vilka medarbetare vi behöver och har lyckats bygga upp ett arbetslag som vet vad som krävs för att bygga med den kvalitet som kunderna vill ha.

I dag har vi tolv anställda personer i företaget:

Mattias Baer
Daniel Engström
Zaida Eriksson
Staffan Hansson
Ingemar Karlsson
Emil Kvickström
Benny Marnemo
Thomas Nordlund
Jon-Anders Skum
Lennart Åhman
Folke Öhlund
Jakob Öhlund

Vi har utbildning inom bland annat:
Yrkesbevis byggnadsarbete
Förarbevis på maskiner
Ställningsbyggande
Heta arbeten
Hjärt- och lungräddning
Byggarbetsmiljösamordnare BAS P & BAS U

Vårt verksamhetsområde är främst Jokkmokk och Norrbotten, men vi gör även jobb i övriga Sverige. Och vi kan hela kedjan – från mark- och anläggningsarbete, att rita byggnader, till att leverera husdelar, stommen eller en inflyttningsklar byggnad. Och givetvis gör vi även tillbyggnader, renoveringar och reparationer.

Vid leverans av stomme till byggnad på annan ort sker ofta samarbete med andra byggföretag som färdigställer byggnaden, det gör prisbilden för kunden än mer gynnsam.

Vi levererar så mycket som kunden behöver och bland våra kunder finns såväl privatpersoner som myndigheter, kommuner och företag. Vi har till exempel ROT-avtal med Jokkmokks kommun och Jokkmokkshus när det gäller såväl lägenheter som industribyggnader. De flesta försäkringsbolag är andra exempel på större fasta kunder. Och privatpersonerna som upptäckt fördelarna med att anlita Kvickström & Engström Bygg AB, de blir också allt fler.